Kiitos, että teet työtä sydämelläsi, Päivi!

Kuvassa Heli Kaleva ja hänen kissansa Martta, sekä ketjukehu tunnus, vektori grafiikkaa (pystyssä sojottava raidallinen kissan häntä sekä teksti ketjukehu.)

Tahtoisin antaa tunnustuksen loistavasta työstä kehitysvamma-alalla Päivi Jaakkoselle, joka työskentelee asumisvalmennusyksikössä KTO:lla. Päivi on pitkän linjan kehitysvamma-alan työntekijä, joka tekee työtään tunnollisesti ja asiakaslähtöisesti. Hän toteuttaa ohjaajan työtä huomioimalla asukkaiden erilaiset tarpeet ja tavoitteet ja osaa löytää erilaisia toimintatapoja niiden kehittämiseen.

Päivi on myös kouluttautunut uransa varrella eikä pidä osaamisestaan suurta ääntä. Arvostan suuresti sitä, että Päivi on ohjaajana oma aito itsensä ja tekee työtään sydämellä. Hän on myös valtakunnallisen kehitysvamma-alaverkoston jäsen ja tekee näin kehitysvammapuolta tunnetuksi laajemminkin.

Koen Päivin olevan myös ihmisenä sellainen, joka sopii tähän työhön loistavasti eli rehellinen, oikeudenmukainen, sydämellinen ja avarakatseinen. Olen työskennellyt Päivin kanssa samassa yksikössä ja työkaverina hän on ammatillinen ja sympaattinen, ihminen ihmiselle <3.

Suurena bonuksena pidän myös sitä, että Päivillä on kissa, jonka nimi on Osmotar.

Heli Kaleva (& Martta-Kissa)

Annetaan kehujen kiertää! Toivottavasti #ketjukehu kirvoittaa useammankin tahon kehumaan arvokasta työtä tekeviä huippuammattilaisia! Onko sinua kehuttu? Jaa saamasi kehut, nyt on lupa “nostaa kissan häntää”! Kehutaan ketjussa! #ketjukehu

Julkaistu: 

Kirjoita kommentti

Kommentti julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä (*).