Wärjäämön henkilökunta rokkaa!

Kuvassa Wärjäämön porukka kurkistelee upean maalatun taideteoksen takaa.
Riku, Nelli, Maria, Ida, Timo ja Janette kurkkaavat kehittämispäivässä yhdessä työstämämme teoksen takaa. Teoksen aiheena on Wärjäämö yhteisönä. Jarmo puuttuu kuvasta, mutta kuuluu kuitenkin vahvasti yhteisöömme.

Tampereen kaupungin Wärjäämön ohjaajat sydämellisellä työskentelytavallaan ovat kehut ansainneet! Joukossa on taiteen tekemisen ja ohjaamisen ammattitaitoa monipuolisesti niin musiikin, digin, tanssin, käsityön, teatterin kuin kuvataiteenkin saralta. Ehdottoman taitavia he ovat myös tasa-arvoisen kohtaamisen, yhdenvertaisuuden edistämisen ja itsemääräämisoikeuden tukemisen taidoissa. Wärjäämön arvot todella näkyvät tämän porukan toimissa. He ovat aina valmiina kokeilemaan ja kehittämään uutta, sekä lähtemään mukaan uusiin ja uudenlaisiin projekteihin. He näkevät ympärillään mahdollisuuksia, asiakkaiden vahvuuksia ja rakentavat wärjäämöläisten kanssa yksilöllisiä polkuja ryhmämuotoisen päiväaikaisen toiminnan sisällä. Wärjäämöllä on hyvä fiilis, jonka rakentamiseen jokainen yhteisön jäsen kiinnittää huomiota joka päivä!

Sydämellinen kiitos teille Riku, Nelli, Maria, Ida, Timo, Janette ja Jarmo! Te rakennatte Wärjäämön toiminnan monipuoliset sisällöt ja arjen yhdessä wärjäämöläisten kanssa! Olen teistä ja teidän tekemästänne työstä todella ylpeä! Terkuin esimiehenne Sanna

Sanna Piitulainen
Johtava ohjaaja
Wärjäämö
Tampereen kaupunki

Julkaistu: