Kiitokset ja #ketjukehu ykkösketjulle Taiviksessa!

Kuvassa Kehutut: Harri, Katariina, Anu, Jarmo, Annu,Sanna,Ulla,Outi, Anni, Anne ja kehuja Pia.

Ketju-lehden Kehutaan ketjussa -kampanja nostaa esiin mahtavaa työtä tekeviä alan ammattilaisia. 10-vuotiaan erityislapsen äiti Pia, kehuu lapsensa ykkösketjua Taivallahden koulussa:

”Lapsi lähtee aamulla kouluun hymyssä suin ja IP-kerhossakin hän haluaa olla viimeiseen asti.

Kehut ja kiitokset Outi-rehtorille siitä, että koulun kulttuuri on muuttunut erityislapsia osallistavaksi ja huomioivaksi. Anu ja Ulla opeille kehut ja kiitokset siitä, että lapsi nauttii oppimisesta ja janoaa sitä lisää. Erityiskiitos Sannalle, että hän on jaksanut aina hymyssä suin kertoa viimeisimmät onnistumiset sekä antaa äidille vertaistukea eteen tulleissa huolissa!

Kiitos terapeuteille: Jennille, että lapsi on saanut kokea onnistumisia ja itsetunto omasta osaamisesta kantaa. Ja Annu, maailman paras ja perusteellisin puheterapeutti, joka on saanut väsähtäneen äidinkin oppimaan harjoitukset, ei kantapään, vaan tarvittaessa sormet suussa esimerkin voimalla! Paras kiitos on tietysti puhua pulputtava puhevammainen, jonka artikulaatio selkiytyy päivittäin!

Kiitos ja kehut Väinölän kehitysvammaisten lasten iltapäiväkerhon väelle Jarmolle, Harrille, Annille, Annalle, Katariinalle ja Anulle, jotka takaavat ettei kukaan jää yksin, jokainen tulee nähdyksi ja kaikille löytyy leikkikaveri sekä mieluista puuhaa!”

Annetaan kehujen kiertää! Toivottavasti #ketjukehu kirvoittaa useammankin tahon kehumaan arvokasta työtä tekeviä huippuammattilaisia! Tai onko sinua itseäsi kehuttu? Jaa saamasi kehut somessa, nyt on lupa “nostaa kissan häntää”! Kehutaan ketjussa! #ketjukehu

Lähetä kehuja: ketju.kehu(at)kvl.fi

Julkaistu: 

Yksi kommentti

Kirjoita kommentti

Kommentti julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä (*).