Annantalolle #ketjukehuja!

Kuvassa hymyilevät Gerard Cabarrocas Serra, Sanna Kuusisto ja Tuula Salminen. Taustalla Annantalon jouluinen aula.
Gerard Cabarrocas Serra, Sanna Kuusisto ja Tuula Salminen Annantalon Värisevät Varpaat -ryhmän ohjaajat.

Annantalolla taidetta tekevät Värisevät Varpaat. Siellä tanssitaan ja kuvataiteillaan erityislasten voimin. Materiaalien kirjo on valtaisa: savi, tekstiilit, valomaalaus ja kierrätysesineet vain muutamia mainittuna, syntyy teoksia ja esiintymisasuja näyttelyyn ja kauden päättäviin tanssiesityksiin. Lapsia ohjaavat luovuuteen, kehuttavan hyvät vetäjät: Sanna Kuusisto, yhteisötanssitaiteilija, joka on toiminut jo 25 vuotta Annantalolla tanssin opettajana.  Kuvataiteissa Tuula Salminen kuvataideopettaja ja -ohjaaja, taideterapeuttina mm. 8 vuotta Sofianlehdossa. Sekä Gerard Cabarrocas Serra, steinerpedagogi ja kuvataideopettaja. Hän on avustanut Väriseviä Varpaita jo usean vuoden ajan. Kehut myös kuvasta puuttuville Värisevät Varpaat -ohjaajille: vakituinen kuvisope Miila Vainio, Noora Virkki ja Elina Lipasti,Värisevät Varpaat -ryhmän perustaja!

Kiitos upeasta työstä, mitä teette erityislasten kanssa!

T. Kaikki Värisevät Varpaat

Annetaan kehujen kiertää! Toivottavasti #ketjukehu kirvoittaa useammankin tahon kehumaan arvokasta työtä tekeviä huippuammattilaisia! Tai onko sinua itseäsi kehuttu? Jaa saamasi kehut somessa, nyt on lupa “nostaa kissan häntää”! Kehutaan ketjussa! #ketjukehu

Lähetä kehuja: ketju.kehu(at)kvl.fi

 

Julkaistu: 

Kirjoita kommentti

Kommentti julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä (*).