Seela Sella, Terhi Panula sekä Anita Ahonen Teatteri La Stradan suojelijoiksi

Suomen ensimmäinen suomenkielinen kehitysvammaisten ihmisten teatteri, Teatteri La Strada viettää tänä vuonna viisitoistavuotisjuhlaansa.

Ihme kaupunki -revyyn mainosjuliste.

Juhlavuoden kunniaksi teatterin suojelijoiksi ovat lupautuneet esittävän taiteen kirkkaat tähdet, taiteilijat Seela Sella, Terhi Panula ja Anitta Ahonen.

Heidän taiteensa kautta inhimillisen olemassaolon koko kirjo, valot ja varjot piirtyvät eteemme tarjoten samaistumispintoja ja perspektiiviä, lisäten ymmärrystä ihmisyyden monimuotoisuudesta. Heidän työnsä innoittaa koko La Stradan näyttelijäkuntaa tavoittelemaan taiteen kautta unelmaa maailmasta, jossa yhdenvertaisuus toteutuu myös taiteen ja kulttuurin kentällä ja jokaisen ääni tulee kuulluksi.

”Haluamme kannustaa Teatteri La Stradan yhteisöä olemaan esimerkkinä sellaisesta monimuotoisesta Suomesta, jossa jokaisella on ilmaisun mahdollisuus”, toteavat näyttelijät Terhi Panula ja Seela Sella.

”Kaikilla on oikeus tehdä taidetta ja monimuotoisuus on rikkautta. On avartavaa katsoa, miten erilaisten ihmisten tekemää taidetta onkaan tarjolla”, komppaa myös koomikko Anitta Ahonen.

Juhlavuoden produktio, Revyy Ihme kaupunki – totta ja tarua Tampereelta nähdään ensi-illassa Tampereella Ravintola Teerenpelissä 12.6.2024 klo 18. Käsikirjoitus: Jussi Tuominen, ohjaus: Miina Joseppiina Kahiluoto.

Tiedustelut:
lastrada.teatteri (ät) gmail.com
p. 045 310 2931

La Strada (lastrada.fi)

Teksti: Eeva Grönstrand | Julkaistu: 

Kirjoita kommentti

Kommentti julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä (*).