Uusi yhteinen Tukena – hyvän elämän tukena

Teksti: Tutustu uusiin kotisivuihimme, www.tukena.fi.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiön nimi muuttui loppuvuodesta Tukena-säätiöksi. Uusi nimi kuvastaa entistä paremmin toimintamme laajuutta ja kohderyhmiämme, joihin kuuluu monin eri tavoin tukea tarvitsevia ihmisiä. Tukena-säätiö ja Tukena Oy toimivat nyt yhteisen Tukena-nimen alla.

Yhteinen tehtävämme säilyy ja toimintamme jatkuu kuten ennenkin. Mahdollistamme kehitysvamman tai muun syyn vuoksi tukea tarvitseville ihmisille hyvää elämää – yhdessä heidän ja heidän läheistensä kanssa. Tukena-säätiö tarjoaa erilaisia asumisratkaisuja, tukee perheitä, kehittää palveluita ja edistää ihmisoikeuksia. Tukena Oy tuottaa ja kehittää valtakunnallisesti asumispalveluita ja monia muita palveluita.

Uudistusten myötä olemme ottaneet käyttöön yhteisen tunnuksen ja ulkoisen ilmeen. Tukenan uusi, päivitetty tunnus kunnioittaa yhteisiä juuriamme perustajamme Kehitysvammaisten Tukiliiton kanssa. Perinteikäs tulppaani päivittyi, tulppaanin terälehdet avautuivat ja tulppaani puhkesi kukkaan.

Tukena-säätiön ja Tukena Oy:n uudistetuille yhteisille verkkosivuillemme on nyt koottu monipuolinen toimintamme ja palvelumme. Tutustu uusiin sivuihimme osoitteessa: www.tukena.fi

Yhdistämme myös kaikki sosiaalisen median kanavamme.

Teksti: Elina Leinonen | Julkaistu: 

Kirjoita kommentti

Kommentti julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä (*).