Onnistuneita polkuja työelämään

Pirkanmaan Palkkaamo -hanke on edistänyt kehitysvamman tai muun syyn vuoksi tukea tarvitsevien työnhakijoiden työllistymistä Pirkanmaalla.

Hymyilevä nainen.
Salla Sarkonen on onnellinen saatuaan palkkatyötä Pirkanmaan Palkkaamo -hankkeen kautta.

Kehitysvammaisten Palvelusäätiön sivuilla julkaistut videot kertovat tarinoita onnistuneista työllistymisistä, onnellisista työntekijöistä ja tyytyväisistä työnantajista. Verkostoyhteistyön tuloksena on syntynyt kymmenen uutta työsuhdetta.

Ahkerat, tunnolliset ja motivoituneet työntekijät ovat löytäneet paikkansa osana työyhteisöjään, joihin he ovat tuoneet iloa ja hyvää mieltä. Työnantajat kokevat saaneensa tärkeää työvoima-apua. Työllistymisessä tärkeänä tukena on ollut laadukas työhönvalmennus, jota Pirkanmaan Palkkaamo on aktiivisesti kehittänyt toiminta-alueellaan yhdessä työhönvalmentajien verkoston kanssa.

Pirkanmaan Palkkaamo -hankkeen työ tukea tarvitsevien työnhakijoiden työllisyyden edistämiseksi jatkuu Pirkanmaan hyvinvointialueen yleisavustuksen mahdollistamana.

Osana Pirkanmaan Palkkaamo -hanketta ja Euroopan sosiaalirahaston tuella on toteutettu kolme videota, jotka kertovat tukea tarvitsevien työllistymisestä ja työnantajien kokemuksista. Videoilla esiintyy myös työhönvalmentajien verkostossa aktiivisesti mukana olleita työhönvalmentajia, joilla on ollut iso rooli näiden työllistymisten onnistumisessa ja tukemisessa.

Videot löytyvät Kehitysvammaisten Palvelusäätiön YouTube-kanavalta, mutta yksi niistä on katsottavissa myös tästä:

Teksti: Eeva Grönstrand | Kuva: Kehitysvammaisten Palvelusäätiö | Julkaistu: 

Kirjoita kommentti

Kommentti julkaistaan tarkistuksen jälkeen. Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä (*).