Tässä on sellainen parivaljakko 🏇🏾🏇🏿 joka ansaitsee Ketjukehut!

Kuvassa äiti Maritta ja tytär Emma. Kuvattuina tallissa joulukuusen edessä.
Kuvassa: Tytär ja äiti, Emma ja Maritta Enqvist.

Kartanon ratsastajien Emma & Maritta pyörittävät ratsastustallia ja kotieläin tilaa, joka on vertaansa vailla! Erityisratsastajat pääsevät nauttimaan ratsastuksen riemusta. Tällä tallilla ei pyöritä todellakaan pelkkää ympyrää kaviouralla vaan harjoittelu on monipuolista. Osa porukasta kävi kesällä Marittan kanssa Abu Dhabissa, Special Olympics Maailmankisoissa, hakemassa 9 mitalia. Hyvä Olli, Joonas, Lotta ja Sofia!
Talilla pääsee leireille ja nauttimaan kausittain vaihtuvista juhlista ja tapahtumista. Tänä vuonna joulujuhlissa oli joulukuvaelma, Leijonakuningas. Esityksen päärooleissa olivat tallin kissat.🐈🐈 Keskellä vauhtia ja vaarallisia tilanteita, sivuosassa näytellyt äänekäs minipossu 🐖Antero vei kuitenkin kaikkien huomion eli varasti niin sanotusti shown. Illan huipennukseksi joulujuhliin laulettiin paikalle joulupukki. 🎅🏻Pukki saapui hevosen vetämällä reellä, säkki täynnä lahjoja.

Kiitos isosti Emma ja Maritta kun teette sitä, mistä tykkäätte!

Näihin kehuihin yhtyvät kaikki Kartanon ratsastajat ja taustajoukot.

#Ketjukehu #ketju #hyvättyypit #supernaiset #heppahullut #erityislapset #erityisnuoret #vammaistyö

Annetaan kehujen kiertää! Toivottavasti #ketjukehu kirvoittaa useammankin tahon kehumaan arvokasta työtä tekeviä huippuammattilaisia! Tai onko sinua itseäsi kehuttu? Jaa saamasi kehut somessa, nyt on lupa “nostaa kissan häntää”! Kehutaan ketjussa! #ketjukehu

Lähetä kehuja: ketju.kehu(at)kvl.fi

Julkaistu: