Kehun työ- ja toimintakeskuksen Carolinaa!

Kuvassa Nina Vesterinen mustassa nahkatakissa ja pinkissä tukassa Raskasta Joulua -konsertin tunnelmissa. Kehu-grafiikkojen ympäröimänä tekstejä mm. Upeeta työtä! Bra Jobbat1 Olet rohkea. Hyvin hoidettu. Skool sulle supersankari jne.
Nina Vesterinen Raskasta Joulua -keikalla, 19.12.2019 taltioidussa kuvassa.

Haluan antaa kehut työyhteisöni työkaverille Carolina Lindmanille, työ- ja toimintakeskuksessa Salossa. Hän on ystävällinen sekä ammattitaitoinen ja asiakkaat pitävät hänestä. Työkeskuksessa harrastetaan liikuntaa ja Carolina käy esimerkiksi asiakkaiden kanssa uimassa. Muistan kun sairastuin enkä itse pääsyt omien asiakkaideni kanssa liikuntatunnille, hän hyppäsi remmiin ja lähti tunnille puolestani. Tuntia ei tarvinnut perua eikä tuottaa pettymystä asiakkaille. Arvostan todella paljon, että hän ajatteli sekä asiakkaita että minua.

Nina Vesterinen

Annetaan kehujen kiertää! Toivottavasti #ketjukehu kirvoittaa useammankin tahon kehumaan arvokasta työtä tekeviä huippuammattilaisia! Tai onko sinua itseäsi kehuttu? Jaa saamasi kehut somessa, nyt on lupa “nostaa kissan häntää”! Kehutaan ketjussa! #ketjukehu

Lähetä kehuja: ketju.kehu(at)kvl.fi

Julkaistu: